Reacties & verhalen

Reacties & verhalen AvB Voedingsadvies

Waar een wil is, is een weg!

Auke Huurneman vertelt hier haar verhaal

Ik ben Auke, 27 jaar 
Door omstandigheden ben ik te zwaar geworden en merkte dit in mijn werk.
Het voedingsschema van Antoine en de training van Martijn en Antoine en daarna bij Anytime Fitness 3x per week hebben me goed geholpen. Ik kreeg last van mijn knie en werd in 2013 daaraan geopereerd. Voor mijn werk als beveiliger, dus veel lopen, moest ik mijn conditie en lichaam weer op peil hebben. Heb best een aantal keren gemopperd, gevloekt en gescholden, maar ben wel tot een mooi resultaat gekomen. Heb er inmiddels 22 kilo af en ga nu voor mezelf verder.
Mijn motivatie is wel eens even weggeweest, maar kwam ook weer terug. Het is niet erg als je even een dipje hebt en het even niet meer ziet zitten, als je daarna de knop maar weer om krijgt en je weer gemotiveerd verder gaat. Dan zul je zien dat de kilo’s er wel afgaan.

Ik hoop dat iedereen die daar nog mee worstelt, die stimulans krijgt om er ook voor te gaan.
Dank Antoine en Martijn voor jullie hulp en tijd hierbij.

———————————————————————————————————————————————————————————–

Maurice Snijders, afkomstig uit Gouda vertelt hier zijn verhaal.‪+31 6 51144972‬ 20140915_231810

“Hoi ik ben Maurice Snijders, 28 jaar oud, ik woon in Gouda en ik werk voor Nike.
Ik ben begonnen met fitness toen ik 18 was, ik wilde graag gespierder worden en wat droger. Naar mate de jaren verstreken kwam ik er achter dat ik eigenlijk wel gespierder werd maar ook dikker, dit wilde ik natuurlijk niet. Ik heb toen contact gezocht met Antoine, ik heb goed voedingsadvies nodig, zei ik tegen hem. Hij vertelde, nou dat heb ik voor je. Ik hou van lekker eten en dat vond ik ook belangrijk dat ik dat kon blijven doen. Wat het gevolg was, is dat hij een voedingsplan voor mij maakte waarin alles zat wat ik lekker vond, maar wel met de juiste maat en de juiste regelmaat. Natuurlijk kon ik niet heel de dag gebakjes eten, dat zou ik ook niet lekker vinden, maar wat wel belangrijk was, is dat het gezond met regelmaat en met de juiste hoeveelheid was.
Droogtrainen IIDroogtrainen IHier ging ik aan beginnen en binnen no-time zag ik al resultaat, elke twee weken belde Antoine mij op hoe het ging en gaf tie mij support. Dit was erg belangrijk voor mij om het vol te houden, niet dat ik zomaar opgeef, maar het geeft je wel een extra boost, hierin ben ik elke week wel dik een kilo kwijtgeraakt.

Uiteindelijk ben ik bijna 8 kilo kwijt en mag het resultaat er zijn. Zoals jullie kunnen zien op de foto, de foto’s eigenlijk, de voor en after. Ik vond het heel erg leuk en fijn om door Antoine gecoacht te worden, dat had natuurlijk ook z’n ups en downs, en dan kon ik altijd met hem bellen, over wat moet ik doen. Bijvoorbeeld als ik een feestje had, of een bruiloft of ik had te weinig tijd voor me, omdat ik meer moest werken dan dat ik kon trainen, zulk soort dingen kon ik hem altijd voor opbellen en hij gaf me gelijk advies, dit resulteerde in het juiste plaatje.

Nu ben ik uiteindelijk wat ik ongeveer wilde zijn maar ik ben nog lang niet klaar. Ik wil nog droger worden en ik wil nog meer uit me lichaam halen. Ik vind dat ik me lichaam op de juiste manier moet behandelen en het maximale eruit moet halen. Ik kan heel goed met Antoine opschieten daarin en hij snapt precies wat ik bedoel. Ik hoop daarom ook dat dit voor jullie de juiste bedoeling is en dat jullie kunnen bereiken wat jullie willen op je eigen manier en in je eigen maat. Ik hoop dat het jullie gaat lukken en ik wens jullie veel succes.

Tot ziens”

———————————————————————————————————————————————————————————–

Lars Endeman uit Goor vertelt hier zijn verhaal (in samenwerking met Anytime Fitness in Goor)Lars Endeman

Hallo mijn naam is Lars,
Voordat ik begon met voeding begeleiding van AVB gebruikte ik geen voeding of trainingsschema.
Ik wou graag voor de zomer een wat lager vetpercentage hebben en had zelf eigenlijk geen idee hoe ik dit moest doen zonder spiermassa te verliezen.
Ik hoopte dat ik met Antoine dit wel zou kunnen bereiken en dat is ook goed gelukt!
Bij de eerste meting woog ik 79 kg met een spiermassa van 62 kg en een vetpercentage van 17%.
Na de 12 weken voeding begeleiding woog ik 76 kg met een spiermassa van 65 kg en een vetpercentage van 12%.
Voor mensen die graag vet willen verliezen (afvallen) of daarnaast ook spiermassa op te bouwen is AVB zeker een aanrader, het is mij heel erg goed bevallen.

Groetjes Lars Endeman

———————————————————————————————————————————————————————————–

AvB Voedingsadvies & Anytime Fitness Neede hebben in Januari 2014 de handen ineen geslagen om samen te werken aan de gezondheid en vitaliteit van mensen. André Nyhuis uit Neede heeft toen gebruik gemaakt van de aangeboden voedingsbegeleiding.

Nu bijna een jaar later vertelt André Nyhuis zijn verhaal;

Hallo ik ben Andre Nijhuis.

280Ik ben 48 jaar en getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik werk bij HN auto’s aan de Magnoliastraat in Neede en ik heb mij het laatste jaar gericht op een leefstijl, waar eten en sporten op elkaar zijn afgestemd. Doordat ik 10 jaar geleden ben getopt met roken, ben ik heel wat kilo’s aangekomen en omdat mijn gezondheid me steeds verder in de steek laat, heb ik deze keuze gemaakt en dat bevalt mij prima. Op advies van mijn vrouw ben ik naar de sportschool , AnyTime, gegaan om begeleidt te gaan sporten. Daar trof ik Robbert/Martijn die me begeleidde en mij voorstelde aan Antoine die mijn eetpatroon doorspitte en tot de conclusie kwam dat ik te weinig en op verkeerde momenten at.Er werden metingen gedaan en in het begin ging ik 1 keer in de 2 weken naar Antoine voor een begeleidend gesprek en weeg moment. Later werd dit eens in de maand en nu het ik een afrondende afspraak in Januari ’15. Ik heb me streng aan dit advies gehouden en optimaal gesport. Maar niet andre nuzonder resultaat.

Ik ben in 10 maanden tijd 40 kg afgevallen. Ik ben hier heel erg blij mee. Het sporten werd een hobby. Puur cardio doe ik vanwege mijn gezondheidsklachten. Daarnaast ben ik ook een fanatiek mountainbiker.Samen met een groepje op zondagochtend de bossen in, heerlijk.
Ik heb me volledig ingezet om dit resultaat te behalen en wil dit ook behouden, wat misschien nog wel moeilijker is. Natuurlijk ben ik gesteund door vele mensen om mij heen. Regelmatig krijg ik complimenten van mensen die mij al een tijd niet hebben gezien.

Ik zal iedereen dit traject willen adviseren, omdat je normaal blijft eten en ook alles wat je lichaam nodig heeft, gewoon binnen krijgt. De controle momenten zijn belangrijk,want je werkt naar een doel toe en dat stimuleert je om door te gaan.
Bij deze wil ik iedereen dan ook bedanken voor de steun en support in dit afgelopen jaar, ook al heb ik het zelf moeten doen. Ik vind het nu ook prima. Ik woog 135 kg en nu 95 kg. Alle metingen geven groen aan, wat dus prima is.

Iedereen die aan deze uitdaging begint, wens ik heel veel succes toe en het gaat lukken, als jezelf maar erachter staat.

Groetjes Andre Nijhuis
André, we zijn trots op je! Als we kijken naar hoe jij je hebt ingezet afgelopen jaar dan verdient dat meer dan een compliment!

———————————————————————————————————————————————————————————–

Het verhaal van Rick Dales:

Voorstellen: Voor degene die me niet kennen, zal ik me even voorstellen. Ik ben Rick Dales, dit al 29 jaar en woon in Neede. Heb werktuigbouwkunde gestudeerd en sport nu 1,5 jaar bij Anytime. Tot mijn 24ste heb ik gevoetbald bij sportclub Neede en Haarlo, daarna gesquasht.

Historie: Het eerste half jaar sporten bij Anytime was voor mij eigenlijk meer oriënterend, ik had nog nooit gefitnesst, kende de oefeningen niet, maar de sport en de sfeer in de club bevielen al snel. Middels personal training / schema’s / collega sporters leerde ik de juiste uitvoering van steeds meer oefeningen.

Het tweede half jaar ben ik qua voeding meer eiwitrijke maaltijden gaan eten, zoals kip en kwark. En daarbij eiwit shakes als voedingssupplement. Want tja, als je spieren wilt kweken ‘hoort dat erbij’. Wat ik toen niet wist is dat ik daarmee veel te veel (dezelfde) voedingsstoffen voor mijn behoefte binnen kreeg. Gevolg, mijn spieren herstelden wel snel, maar de overtollige eiwitten werden omgezet in vetmassa.

Recent: Anytime organiseerde enkele voorlichtingsavonden over voeding, krachttraining en droogtrainen. Echt leerzaam, en vind het een meerwaarde dat de club faciliteert hierin. De laatste was een presentatie i.s.m. AvB Voedingsadvies (Antoine van Brummelen). Ben na afloop een 4 weken traject aangegaan met voedingsadvies en trainingsbegeleiding. Met name op het gebied van voeding was voor mij veel verbetering te halen. Doel hierbij; gevarieerde voeding volgens de juiste verhoudingen afgestemd op het trainingsschema. En daarbij afname van vetpercentage. Zonder gebruik van voedingssupplementen.

Resultaat: Om de twee weken vond een weeg en evaluatie moment plaats. Over de 4 weken is mijn vetpercentage van 17% gedaald naar 12% (4,25 Kg). Waarbij mijn spiermassa is gestegen (met name op de romp). En de botdichtheid is toegenomen. De spierdefinitie is nu beter te zien.

Ikzelf heb echt het belang van voeding onderschat. En buiten het sporten om eet ik veel gevarieerder en gezonder. Kan het iedereen aanraden eens te proberen. Niet bedoeld als verkooppraatje (krijg hier helaas niet voor betaald), maar ik behaal nu meer resultaat in minder tijd. Train effectiever, en hou dus meer vrije tijd over. In ieder geval Martijn en Antoine bedankt!

Rick Dales heeft het vervolgprogramma gevolgd bij AvB Voedingsadvies & Anytime Fitness Neede.
Overall Meting Rick Dales 1-10-2014 - 23-12-2014
Lees hier zijn verhaal:

Update (23-12-2014)
Na het 4 weken traject te hebben afgerond, hebben we een vervolg doel gesteld voor de daaropvolgende 8 weken. Met om de vier weken een meet en evaluatie moment. Doelstelling hierbij was het vetpercentage te verminderen naar lager dan 10% en streven naar een toename van de spiermassa.
Hierbij heb ik hetzelfde trainings- en voedingsschema gevolgd als daarvoor. Na de eerste meting was er echter nog weinig verandering te zien, vetpercentage was nagenoeg gelijk en spiermassa zelfs iets afgenomen. Waarschijnlijk te wijten aan (mentale) vermoeidheid. Heb hierna één rust / herstel week gepakt om vervolgens nog intensiever te trainen, me strak aan het voedingsschema te houden en toe te leven naar het doel. Dit resulteerde (net op tijd voor de feestdagen) tot een vetpercentage van 7,3% (in totaal 8kg gedaald naar vetmassa van 5kg) waarbij de spiermassa 0,7kg is toegenomen. Kortom, het gestelde doel is behaald! Dus bij deze nogmaals Antoine en Martijn bedankt!

Graag gedaan! We willen jou ook bedanken voor je fantastische inzet en willen je veel plezier wensen met je wasbordje!

 

———————————————————————————————————————————————————————————–

Robbie Boomkamp maakte ook gebruik van de diensten van AvB Voedingsadvies i.c.m. Anytime Fitness Neede

Hier vertelt hij zijn verhaal

Ik ben Robbie Boomkamp, 54 jaar, getrouwd en heb twee prachtige kinderen. Sinds 1976 werk ik als magazijnbeheerder voor een groot vleeswarenbedrijf in Borculo.

In het verleden ben ik heel actief geweest in de wielersport, maar door een valpartij en een blessure ben ik gestopt in 1993. Mijn eetpatroon zette ik wel gewoon door, terwijl ik nu minder energie verbrandde. Ook begon ik met roken, gelukkig is het me gelukt hiermee in 1999 te stoppen.

Deze levensstijl bracht me in zo’n 15 jaar naar zelfs naar 120 kg. Dit bracht met zich mee dat ik niet lekker in mijn vel zat, daarnaast kreeg ik ook last van mijn rug en gewrichten. Hiervoor slikte ik per dag een aantal pijnstillers.

Vorig jaar kwam mijn redding: Anytime Fitness opende een zaak in het oude pand van Dievelaar.

Ik werd letterlijk door veel aanmoediging van mijn vrouw, kinderen en collega Frida over de drempel gedragen bij Grand Café om mij in te schrijven . Daar kwam ik in contact met Robert Kolthoff. Hij vroeg wat ik wilde bereiken en maakte een trainingsschema voor mij.

Het voordeel bij Anytime is dat je er 24 uur per dag, ook tijdens feestdagen, terecht kun. Op deze manier hoef je je hobby’s niet op te offeren. Ik rijd in het weekend veel op de touringcar en bezoek de wedstrijden van FC Twente . Dit kost veel tijd, maar het sporten kon ik er goed mee combineren.

Op mijn werk vertelde ik dat ik in 2 jaar 40 kg wilde gaan afvallen. Mijn collega’s verklaarden mij voor gek en vonden dat ik hier te oud voor was. Toch liet ik mij niet uit het veld slaan. Ik ging trouw naar de sportschool en voelde mij met de dag beter!

Na een jaar sporten was ik 10 kg af gevallen. Op advies van John Kolthoff kwam ik bij Antoine van Brummelen (AvB Voedingsadvies). Hij vertelde mij dat afvallen uit sporten, voeding én rust bestaat.

Anytime Fitnesse en AvB Voedingsadvies vormden voor mij het ideale begeleidingsteam.

Op dit moment weeg ik 87 kg. Ik ben dus al 33 kg afgevallen! Ik voel me erg goed en zit weer goed in mijn vel. Ik kan mijn werk weer helemaal aan, en voel me veel gezonder en fitter. De pijnstillers heb ik niet meer nodig!

Voor dit resultaat wil ik het Anytime-team en AvB Voedingsadvies bedanken. Ik heb dan wel zelf de stap genomen om hieraan te beginnen, zij hebben mij het zetje in de goede richting gegeven. Naast de begeleiding is het belangrijk dat je er voor 100% procent voor gaat. Voel je je futloos en moedeloos: neem een kijkje bij Anytime en zet de stap!

———————————————————————————————————————————————————————————-

Het verhaal van Berend Jager

Ik sport bij Anytime Fitness in Neede vanaf het 1e uur dat de sportschool de deuren opende. John Kolthoff raadde mij aan zo snel mogelijk 100 sportbeurten te maken: “Dan zit sporten in je systeem” zei hij. En dat bleek te kloppenBerend Jager. Ik sport gemiddeld 3 a 4x per week met veel plezier bij Anytime. Martijn Lievestro zorgt geregeld voor een nieuw en uitdagend trainingsschema. Vanaf begin dit jaar heb ik contact met Antoine van Brummelen van AvB Voedingsadvies. Want er komt meer kijken bij het verbeteren van je ” life style”. Ik had me nooit echt dik gevoeld, maar we kwamen tot de conclusie, dat er wel een paar kilo’s af konden. Mijn BMI en vetpercentage waren te hoog. Een streefgewicht werd vastgesteld. Antoine maakte een voedingsschema en verraste mij met de opmerking, dat ik meer moest slapen…. 35 jaar onregelmatig werken zou anders zijn tol gaan eisen. Ik ging minder en gevarieerder eten, maar kon gewoon blijven eten wat de pot schaft. Heel praktisch als je een gezin hebt. De 1e weken viel ik af als een speer. Na een paar maanden werd wegen minder motiverend….

Na een korte pauze heb ik onlangs de draad weer opgepakt. De kilo’s verdwijnen weer als sneeuw voor de zon. Ik voel me fit. Heb minder last van de donkere dagen en ga mijn doel halen: 12 kilo afvallen. Het was niet altijd gemakkelijk. Je moet het zelf doen. Je moet er veel voor laten. Maar je krijgt er meer voor terug. Deze wijkagent gaat fit en gezond het nieuwe jaar in. Eens nadenken over goede voornemens voor 2015! Meer slapen?

————————- ———————————————————————————————————————————————————-

Ik ben vanaf het 1e begin bij Anytime fitness. Toen dit jaar de samenwerking met AvB Voedingsadvies begon. Dacht ik, dit moet ik aanpakken om mijn laatste kg kwijt zien te raken. Het voordeel is dat de sportschool 24 uur per dag open is en dat je er altijd terecht kunt. Toen ik voor de 1e keer bij Antoine kwam werd er gekeken wat ik at en de hoeveelheid. Hieruit bleek dat ik huist te weinig at en door juist gestructureerd te eten in combinatie met sporten ben ik totaal al meer dan 15 kg kwijt. Je mag gewoon alles eten wat je voor die tijd ook lekker vond. Alleen dan zijn de porties gewoon anders en je tijdsindeling is heel anders geworden. Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren. Ik voel me een stuk fitter en ik zou het zeker iedereen aanraden om te doen.

 

Nieuws

Reacties & verhalen

AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports

Vanaf 1 oktober 2017 wordt AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports. De voedingspraktijk zal zelfstandig blijven bestaan. AvB Sports wordt een sportcentrum waar zeker plaats is voor voeding. De officiële opening van AvB Sports zal zijn in januari 2018.

Volgt u ons al op
SOCIAL MEDIA? start direct en blijf altijd op de hoogte
van het laatste nieuws en tip!

Facebook Youtube