Over ons

Antoine van BrummelenAntoine van Brummelen is de naam. Vanaf jongs af aan heb ik een grote interesse in sport & gezondheid. Na de havo heb ik de opleiding gevolgd voor 1e graads docent Lichamelijke Opvoeding aan de Calo te Zwolle. Het laten bewegen van mensen is een grote passie van mij en ook het streven naar een gezond voedingspatroon. Naast diverse sporten te hebben gedaan als basketbal, badminton, tafeltennis, tennis, voetbal, mountainbiken, hardlopen en ga zo maar door heb ik tijdens mijn studie mijn grootste hobby ontdekt: Het wielrennen.

Na mijn studie heb ik verschillende rondes en etappekoersen mogen rijden op elite niveau in binnen- en buitenland. Voor de kenners: De Ster van Zwolle, de ronde van Overijssel, de ronde van Limburg en diverse andere rondes en criteriums. Op dit niveau speelt ook de voeding een zeer belangrijke rol om optimaal te presteren is een werkelijke uitdaging!

Tussentijds heb ik mijn Personal Trainer diploma behaald, zo ook diverse Les Mills Certificaten als Bodypump, RPM, Bodybalance & CX Worx. Ook heb ik een mooie tijd bij Achmea Health Centers in Zwolle gehad via Fitnessinstructeur, Groepsfitnessinstructeur, Coördinator van net genoemde functies naar Assistent Manager. Na de verhuizing naar de Achterhoek, 3 jaar geleden, ben ik een jaar werkzaam geweest als uiteindelijk Clubmanager van Tennis, Squash Fitnesscentrum Kei-Fit (Park Grintebos) te Haaksbergen.

Hierna heb ik een jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt (VMBO 3e & 4e klas) als LO docent op de Grundel in Hengelo en ben ik daarnaast de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en heb ik deze succesvol afgerond. Daarna heb ik de specialisatie gevolgd voor het begeleiden van zwangeren (voor en tijdens de zwangerschap) en kinderen met overgewicht. Ten slotte heb ik de specialisatie gevolgd op het gebied van sportvoeding. (Sportvoeding duursport, krachtsport en spelsport.)

Ik geloof erin dat lekker in je vel zitten voor iedereen is weggelegd en hierin wil ik graag helpen om dit met jou te bereiken!

Geen mits…..Geen maars…..Gewoon doen!

 

Nieuws

Over ons

AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports

Vanaf 1 oktober 2017 wordt AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports. De voedingspraktijk zal zelfstandig blijven bestaan. AvB Sports wordt een sportcentrum waar zeker plaats is voor voeding. De officiële opening van AvB Sports zal zijn in januari 2018.

Volgt u ons al op
SOCIAL MEDIA? start direct en blijf altijd op de hoogte
van het laatste nieuws en tip!

Facebook Youtube