Voedingsbegeleiding Vervolg

Na een periode van gezondheidsbegeleiding is het belangrijk om op het juiste gewicht te blijven. 

Dan kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. Dit vervolg is erop gericht de behaalde resultaten te onderhouden met een gezond voedingspatroon. Dit voorkomt een onevenwichtige voedingspatroon met alle gevolgen van dien.

U hoeft zich ook niet in te laten met ‘wondermiddeltjes’ vanuit de media, die vaak duur zijn en afbreuk doen aan de normale homeostase van het lichaam.

“U bent zelf bewust van wat u eet en u hoeft u geen zorgen meer te maken over hetgeen wat u eet en of dit wel goed voor u is.”

Hoe gaan we in het kort te werk?
We maken een analyse van uw lichaamssamenstelling, uw eetpatroon en uw leefstijl. We maken samen een weekmenu waar u zelf voornamelijk de variaties in aangeeft.

We monitoren de gang van zaken per 2 weken. Na de 4e week maken we een eindanalyse en krijgt u de resultaten met u mee.

Deze cyclus kunt u, als u dat wilt, herhalen . Een paar cyclussen zijn slechts nodig. Daarna adviseren we u om de 6 weken een Meting Basis te doen.

Kosten 70,00 per 4 weken

 

Nieuws

Voedingsbegeleiding Vervolg

AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports

Vanaf 1 oktober 2017 wordt AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports. De voedingspraktijk zal zelfstandig blijven bestaan. AvB Sports wordt een sportcentrum waar zeker plaats is voor voeding. De officiële opening van AvB Sports zal zijn in januari 2018.

Volgt u ons al op
SOCIAL MEDIA? start direct en blijf altijd op de hoogte
van het laatste nieuws en tip!

Facebook Youtube