Voedingsbegeleiding 12 wk

Voor als u graag voedingsbegeleiding wilt om kilo´s te verliezen op een gezonde manier dan is deze mogelijkheid iets voor u. Deze begeleiding is geschikt als u 9 of meer kilo’s wilt afvallen.

Hoe gaan we (in het kort) te werk?
We starten met een uitgebreid consult waar we uw lichaamsamenstelling en uw huidige voedingspatroon in kaart brengen.

Ook maken we een overzicht van uw leefstijl (werk, activiteiten).

Vervolgens wordt er voor u een voorbeeld menu gemaakt die aansluit bij het totale energieverbruik van u. Rekeninghoudend met alle essentiele voedingsstoffen. Dit voorbeeldmenu is voor de ma t/m vr. Voor het weekend geven we tips.

Om de 2 weken bespreken we hoe het u vergaat, indien nodig stellen we het menu bij en verrichten we een meting. Tijdens het gesprek is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. Deze cyclus herhaalt zich tot aan het einde van de begeleiding.

Aan het einde van de begeleiding krijgt u een rapport met u mee van de metingen. Deze cyclus herhaalt zich tot aan het einde van de begeleiding.

Wilt u voor deze mogelijkheid kiezen dan verwijzen we u naar het onderwerp Contact.

Kosten: 250,- euro
(Kijk goed bij u zorgverzekeraar voor vergoedingen)

Nieuws

Voedingsbegeleiding 12 wk

AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports

Vanaf 1 oktober 2017 wordt AvB Voedingsadvies onderdeel van AvB Sports. De voedingspraktijk zal zelfstandig blijven bestaan. AvB Sports wordt een sportcentrum waar zeker plaats is voor voeding. De officiële opening van AvB Sports zal zijn in januari 2018.

Volgt u ons al op
SOCIAL MEDIA? start direct en blijf altijd op de hoogte
van het laatste nieuws en tip!

Facebook Youtube